Partnerséget építünk
Európai Regionális Fejlesztési Alap
www.skhu.eu | www.viacarpatia.eu

PilgrInno - A játék

cikk, szerző: sodi

Ahogy korábban már beszámoltunk róla, az innovatív játék, azaz a PilgrInno fejlesztése nem csak mobiltelefonos Android applikáción, hanem webes felületen is megtörténik.

A játékot a Kisprojekt Alap Interreg V-A Szlovákia – Magyarország Együttműködési Program keretein belül FMP-E/1901/4.1/118 azonosítószámú, „Innovatív ismeretterjesztés – A határtérség értékei” című projektben, határon átnyúló együttműködésben fejleszti a Mária Út Közhasznú Egyesület és a MEDVESALJA Polgári Társulás.

A játék a tesztelés fázisában tart, amely során a játék funkciói és működési elve ellenőrizhetőek. Jelen állapotban a fejlesztői felületen egyelőre 3 kártyát, külön-külön 10 másodperces időzítéssel van lehetőségünk memorizálni, majd a kártyákkal kapcsolatos kérdések megválaszolása következik. A helyes válaszok száma szerint történik a pontozás, majd a ranglisták kialakítása.

A kérdések mellett helyet kapnak az alkalmazásban a kártyákon szereplő helyszínek is, amelyeken plusz információk lesznek a PilgrInno játékot használók tájékoztatására.

A fejlesztés keretében az érintett térségben jellemző kulturális, építészeti, gasztronómiai örökségeket, értékeket bemutató alkalmazás jön létre, amely hozzájárul a fenntartók hálózatának megerősödéséhez. A csatlakozni kívánó szervezetek által biztosított információk felhasználásával további kártyák és a hozzájuk tartozó kérdések készülnek majd, biztosítva így a játék folyamatos megújulását.

 

 

A jelen cikk tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.

 

 

www.skhu.eu

www.viacarpatia-spf.eu

 


A honlap tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.