Partnerséget építünk
Európai Regionális Fejlesztési Alap
www.skhu.eu | www.viacarpatia.eu

PilgrInno játék bemutatása – 3. rész

cikk, szerző: sodi

Folytatjuk a PilgrInno játék bemutatását szolgáló sorozatunkat. A játék tesztelése zajlik, jelen bejegyzésünkben ismertetjük az alkalmazásban elérhető funkciókat.

Az applikáció a Kisprojekt Alap Interreg V-A Szlovákia – Magyarország Együttműködési Program keretein belül FMP-E/1901/4.1/118 azonosítószámú, „Innovatív ismeretterjesztés – A határtérség értékei” című projekt keretében jött létre, amelyet határon átnyúló együttműködésben valósít meg a Mária Út Közhasznú Egyesület és a MEDVESALJA Polgári Társulás.

Az alkalmazást megnyitva több lehetőség közül választhatunk. A HELYSZÍNEK menüpontban bemutatjuk mindazokat az együttműködő partnereket, akik hozzájárulásukkal segítették a játék létrejöttét, információkat biztosítottak és folyamatosan frissítik azokat a kérdések adatbázisában.

A menüpont célja egy átfogó, bővebb ismeretanyag biztosítása az információkra éhes felhasználók számára. Segít a helyszínek és az értékek, örökségek, hagyományok megismerésében a kérdéseken túl is érdeklődőknek. A menüpontban a játékban szereplő értékek és örökségi helyszínek adatlapjai találhatók meg, a bővebb leírásuk mellett a Google keresőjéből importált adatok jelennek meg, úgymint a helyszín elérhetőségei, esetleges nyitvatartása, látogatói értékelések.

A használat során felmerülő információigény kielégítése mellett így a jövőbeni utazások, kirándulások célpontjának kiválasztásában is segítséget nyújt az alkalmazás, tehát további vendégforgalmat generál a térségben.

 

 

 

 

A jelen cikk tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.

 

 

www.skhu.eu

www.viacarpatia-spf.eu


A honlap tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.