Partnerséget építünk
Európai Regionális Fejlesztési Alap
www.skhu.eu | www.viacarpatia.eu

Innovatív ismeretterjesztés – A határtérség értékei

A határtérségben élők együttműködésének kiszélesítése, helyi identitásuk erősítése közös kulturális értékeikre épülő innovatív ismeretterjesztő lehetőségek kialakításával

inno-cult

PilgrInno

Korábban már bemutatott PilgrInno játékot a Mária Út Közhasznú Egyesület és a MEDVESALJA Polgári Társulás fejlesztette.

PilgrInno játék felhasználói kézikönyve

A Kisprojekt Alap Interreg V-A Szlovákia – Magyarország Együttműködési Program FMP-E/1901/4.1/118 azonosítószámú projektjében a MEDVESALJA Polgári Társulás és a Mária Út Közhasznú Egyesület az együttműködö partnerek.

PilgrInno játék bemutatása – 3. rész

Folytatjuk a PilgrInno játék bemutatását szolgáló sorozatunkat. A játék tesztelése zajlik, jelen bejegyzésünkben ismertetjük az alkalmazásban elérhető funkciókat.

PilgrInno játék bemutatása – 2. rész

A „PilgrInno” a Kisprojekt Alap Interreg V-A Szlovákia – Magyarország Együttműködési Program keretein belül FMP-E/1901/4.1/118 azonosítószámú, „Innovatív ismeretterjesztés – A határtérség értékei” című projekt keretében fejlesztett játék, amelyet határon átnyúló együttműködésben, közösen valósít meg a Mária Út Közhasznú Egyesület és a MEDVESALJA Polgári Társulás.

PilgrInno - A játék

Ahogy korábban már beszámoltunk róla, az innovatív játék, azaz a PilgrInno fejlesztése nem csak mobiltelefonos Android applikáción, hanem webes felületen is megtörténik.

A készülő játékról - PilgrInno

A Kisprojekt Alap Interreg V-A Szlovákia – Magyarország Együttműködési Program keretein belül FMP-E/1901/4.1/118 azonosítószámú, „Innovatív ismeretterjesztés – A határtérség értékei” című projektben, ahogy korábban is beszámoltunk róla, az együttműködő partnerek egy innovatív játék fejlesztésén dolgoznak.

Innovatív ismeretterjesztés – A határtérség értékei A PROJEKT CÉLJAI

A Kisprojekt Alap Interreg V-A Szlovákia – Magyarország Együttműködési Program, FMP-E/1901/4.1/118 azonosítószámú projektben a MEDVESALJA Polgári Társulás és a Mária Út Közhasznú Egyesület az együttműködő partnerek, és az "Inno-cult", azaz az Innovatív ismeretterjesztés – A határtérség értékei  keretében egy innovatív játék fejlesztésén munkálkodnak.

Innovatív ismeretterjesztés – A határtérség értékei

A Kisprojekt Alap Interreg V-A Szlovákia – Magyarország Együttműködési Program keretein belül 2021. január 1. napjával a megvalósítás szakaszába lépett az belül FMP-E/1901/4.1/118 azonosítószámú projekt, amelyben az együttműködő partnerek MEDVESALJA Polgári Társulás és a Mária Út Közhasznú Egyesület.

Innovatív ismeretterjesztés – A határtérség értékei